Претрага
Close this search box.

O nama

Turistička agencija Vuković

Turistička agencija Vuković je počela sa radom 2007.godine. Tokom 15 godina poslovanja, može da se pohvali velikim brojem uspješno organizovanih putovanja. Za kratko vrijeme postala je jedna od vodećih agencija na regiji na kojoj posluje.

Prvenstveno se bavi organizacijom grupnih putovanja autobusom u evropske metropole, ljetovanja i zimovanja, maturskih ekskurzija u zemlji i inostranstvu, sajmova i kongresa, vjerskog turizma. Osim navedenog, u ponudi je prodaja avio karata i hotelski smještaj za destinacije širom svijeta, krstarenja, kao i prodaja aranžmana drugih tur-operatera. Turistička ponuda agencije Vuković svrstava se kao najraznovrsnija i najpovoljnija na tržištu Republike Srpske.

Spoj dobrog kvaliteta, povoljne cijene i ljubaznog osoblja, stvorilo je armiju zadovoljnih klijenata. Prodaja aranžmana se vrši u 3 poslovnice – Banja Luka, Prijedor 1 i Kozarska Dubica.

Prevoz Vuković

Prevoz Vuković u voznom parku raspolaže autobusima visoke turističke klase, različitog kapaciteta. Zbog velikog broja zainteresovanih klijenata u voznom parku preovladavaju spratni autobusi sa većim brojem sjedišta.

Briga i njega autobusa se vrši u poslovnici Prijedor 2, koja se može pohvaliti najsavremenijom opremom za servisiranje i održavanje autobusa, kako bi klijenti nesmetano uživali u vožnji.

Informacije o našim poslovnicama

Banja Luka

Poslovnica u Banjaluci

Veselina Masleše bb
Tel/Fax: +387 51 268 260

Prijedor

Poslovnica u Prijedoru

Zanatska 45
Tel/Fax: +387 52 911 999
Mobilni: +387 66 766 825

Kozarska Dubica

Poslovnica u Kozarskoj Dubici

Svetosavska bb
Tel/Fax: +387 52 416 840

Turistička agencija Vuković